hier komen promoties & acties

Laat je inspireren...

ARCHITECTUUR

Een architecturale parel

Wonen in Wisselkouter, dat is genieten van pure luxe, buiten & binnen. Hier combineer je stijlvol wonen met een intense buitenbeleving. Laat je inspireren door dit exclusieve project...

Belgische designverlichting van Modular in woonproject Wisselkouter

Project Wisselkouter ademt klasse en luxe. De high-end afwerking van de ruime penthouses en appartementen zijn dus een perfecte match met de designverlichtingsarmaturen van Modular. Voor de inrichting van het modelappartement paste het aangeleverde lichtplan naadloos bij het moodboard dat het interieurteam voor ogen had.

LEES MEER LEES MEER

Een gesprek met Vive Ma Maison

Bij de ontwikkeling van de appartementen op Wisselkouter, is er veel aandacht voor het hoogwaardige interieur. Hiervoor werkt CAAAP samen met Jessy Naudts, zaakvoerder van interieurbedrijf Vive Ma Maison.

Lees het volledige artikel Lees het volledige artikel

Virtueel binnenkijken in één van de exclusieve penthouses van Wisselkouter

Wie kiest voor een appartement in Wisselkouter, kiest ook voluit voor een interieur op maat. Jouw persoonlijke interieurcoördinator luistert naar je specifieke wensen en maakt een persoonlijk ontwerp. Zo maak je samen van je nieuwe huis jouw thuis.

Stap mee binnenStap mee binnen

Interieur volgens de laatste trends

De 28 luxueuze appartementen en penthouses zijn verdeeld over 6 urban villa’s en worden afgewerkt en ingericht volgens de laatste interieurtrends. 

Ontdek de interieurtrends Ontdek de interieurtrends

Wisselkouter creëert urban villa's in het hart van Merelbeke

De tijdloze architectuur, de slimme inplanting op het parkdomein en de realisatie door een A-(bouw)team illustreert de ambitie van CAAAP om duurzaam wooncomfort te creëren met een meerwaarde voor mens én omgeving.

Lees het artikelLees het artikel