hier komen promoties & acties

Samenwerking met Vive Ma Maison

High-end interieur modelappartement

In gesprek met zaakvoerder Jessy Naudts

Bij de ontwikkeling van de appartementen op Wisselkouter, is er veel aandacht voor het hoogwaardige interieur. Hiervoor werkt CAAAP samen met Jessy Naudts, zaakvoerder van interieurbedrijf Vive Ma Maison.

Maak een afspraak Maak een afspraak

Wat doet Vive Ma Maison precies? 

Met Vive Ma Maison bied ik een sterk vormgevend project aan op verschillende niveaus. Enerzijds is er de fysieke showroom in Sint-Martens-Latem waar unieke stukken van de hand van zorgvuldig geselecteerde nationale en internationale designers en kunstenaars te vinden zijn. Anderzijds ontwerp en begeleid ik gedeeltelijke of volledige interieurprojecten van allerhande ruimtes van A tot Z, waarbij elke creatieve beslissing steeds bij de particuliere of professionele klant op persoonlijkheid, behoefte en smaak wordt afgetoetst.  

Elke creatieve beslissing wordt bij de particuliere of professionele klant op persoonlijkheid, behoefte en smaak afgetoetst.

Hoe werkt de samenwerking met CAAAP precies?

De mensen van CAAAP contacteerden me met de vraag om de inrichting van een modelappartement voor hun project Wisselkouter uit te werken. Vanaf het begin bleek dat we beiden een ‘perfect match’-gevoel hadden en kreeg ik carte blanche voor de realisatie van het project.

Hebben klanten zelf ook nog inspraak wat het interieur betreft? 

Jazeker! Ik tracht steeds aan te voelen welke vorm en stijl het best aansluiten bij de klant en baseer me daar verder op om de ultieme persoonlijke sfeer te creëren. 

Model5
Model6

Hoe werd er te werk gegaan bij de interieurkeuze voor project Wisselkouter?

CAAAP opteerde voor een totaalpakket. Er werden stalen voorgelegd, een moodboard en plan werd uitgewerkt, meubelstukken werden voorgesteld, et cetera. De vrijheid die me door het team van CAAAP geboden werd, was zeer groot.

Welke modetrends komen terug in Wisselkouter?

Mijn persoonlijk aanvoelen is dat ruimte en elementen die rust en harmonie uitstralen momenteel erg op de voorgrond treden. Een sober en tijdloos ontwerp blijft sterk gegeerd, vaak opgewaardeerd met een eyecatcher.

Model1
Model2
De symbiose tussen de unieke vormgeving van het woonproject dat omgeven is door de natuur en de hoogstaande kwalitatieve materiaalkeuze en afwerking maakt dit project werkelijk uniek.

Wat maakt Wisselkouter zo uniek? 

De symbiose tussen de unieke vormgeving van het woonproject dat omgeven is door de natuur en de hoogstaande kwalitatieve materiaalkeuze en afwerking maakt dit project werkelijk uniek. Het ganse project ademt comfort, klasse en persoonlijke aanpak uit. Het is een eer om hier aan te mogen bijdragen.

Bedankt Jessy en nog veel succes!

Benieuwd naar meer? Maak dan een afspraak met sales adviseur Liesbeth Janssens van Oximo en ervaar de luxe van dit appartement zelf tijdens een begeleid bezoek. Liesbeth is bereikbaar via liesbeth.janssens@oximo.be of 0486/66.93.79. 


Foto's: Yannick MilpasMaatwerk meubilair: LuxhomeInterieurinrichting: Vive Ma Maison 

Model3