hier komen promoties & acties

OMGEVING

ROYAAL WONEN IN HET GROEN

Wonen midden in het groen, maar toch vlak bij de levendige dorpskern van Merelbeke. Wandel of fiets makkelijk naar de bakker, fijne horecazaken en hippe boetieks in het dorp.

  • Vlak bij het centrum van Merelbeke
  • Op een zucht van de Gentse binnenstad

  • Uitstekende verbinding met de E40 en R4
  • Uitgebreide fietsnetwerk en de wandelroutes in de buurt
In Wisselkouter word je wakker met het fluiten van de vogeltjes en het geritsel van de bladeren.

In Wisselkouter word je wakker met het fluiten van de vogeltjes en het geritsel van de bladeren. Door de grote ramen van je luxeappartement kijk je uit op de stijlvolle parktuin. 

Een groene wegel in het Braambos leidt meteen naar het uitgebreide fietsnetwerk en de wandelroutes in de buurt. Bovendien ligt Gent op een boogscheut van dit project. Dankzij de uitstekende verbinding rijd je in minder dan 20 minuten tijd naar het bruisende stadscentrum.

Wisselkouter is een plek met een rijke geschiedenis. Een deel van het terrein werd in de vorige eeuw gebruikt als prestigieuze tuin van de villa’s en het Kasteel Wisselbeke aan de overkant van de straat. 

In het zuidwesten ligt de voormalige tramstelplaats: knap industrieel erfgoed en een herkenbare baken voor de hele site. Nu herontwikkelen we dit historische pareltje tot een plaats waar je in alle rust kan wonen, vandaag en morgen.